Alle modellen

Krachtig ABS remsysteem
Als het om veiligheid gaat, is het remsysteem van onze scooters voor ons van het grootste belang. Daarom bieden wij standaard dubbele schijfremmen aan, met geïntegreerde ABS op al onze scooters.

Stabiliteit
Door de batterijen onder de voetsteun te plaatsen behouden wij een laag zwaartepunt, waardoor de stabiliteit toeneemt, zelfs bij wendbare manoeuvres of bij het nemen van bochten met hogere snelheid.

Transparant windscherm
Ervaar een uniek zicht op de weg met een transparant voorruit van hoge kwaliteit. Voorzien van een Multi-Resist coating die een doeltreffende bescherming biedt tegen slijtage en UV-straling, als een maatregel die de levensduur verlengt.

 

Aluminium frame
Ons unieke aluminium frame-ontwerp is niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam en is gemakkelijk te vervaardigen en te onderhouden. Onze bijdrage aan duurzaam design en levenslange liefde voor onze producten.

High performance suspension system
Wij gebruiken ophangingscomponenten van hoge kwaliteit die perfect op elkaar zijn afgestemd om een precieze rijervaring en een uitstekend uiterlijk te bieden.

 

Verwisselbare batterijen
De inklapbare voetsteunen bieden gemakkelijk toegang tot de uitneembare accu's, die ter plekke kunnen worden opgeladen, of in het comfort van uw eigen huis of kantoor. Natuurlijk kunt u uw scooter altijd rechtstreeks aansluiten op uw privé of openbare oplaadstations. Met de accu's handig onder de vloer geplaatst, is er nog voldoende ruimte om persoonlijke voorwerpen, waaronder een Jet Helm, veilig onder uw stoel op te bergen.

Belangrijke kenmerken

-icoon-scherm

Transparant windscherm

 

-icoon-remschijf

Krachtig ABS Remsysteem

-icoon-hps

High Performance Suspension System

 

-icoon-cirkel

Elektrische naafmotor

-icoon-opslag

Verwisselbare batterijen

 

-icoon-helm

Opslagruimte

-icoon-frame

Aluminium frame

 

-icoon-zwaartepunt

Laag zwaartepunt

Contact

Vul onderstaand formulier in, dan wij nemen binnenkort contact met je op.
Vul hier de uitkomst van de som in